Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed,
een tastbare belegging
op lange termijn

Een duurzame meerwaarde realiseren voor investeerders én huurders, dat is onze missie.

Doorheen de jaren bouwde Freca een stevige reputatie op en groeide uit tot een solide partner in de vastgoedsector van regio Waas en Dender. Het bouwen van hoogwaardige, betaalbare residentiële en commerciële projecten met een architecturale meerwaarde, dat is onze focus! We maken het verschil dankzij onze voortreffelijke service, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Al onze realisaties gelden dan ook als een stenen visitekaartje waar we trots op mogen zijn.

Waarom investeren in vastgoed?

Stabiele inkomensstroom

Wanneer u een vastgoed verhuurt kan u genieten van maandelijkse vaste huuropbrengsten. Door jaarlijkse indexatie van de huurprijzen worden deze inkomsten beveiligd tegen de stijgende inflatie. Terwijl uw geld door de inflatie minder waard wordt blijven de huurgelden stijgen.

Een stijgende meerwaarde als appeltje voor de dorst

De prijsevolutie van woonhuizen en appartementen toont overduidelijk een constante gemiddelde meerwaardestijging aan bij een latere verkoop. Daarom is nieuwbouwvastgoed, waarvan u zeker bent dat de vraag blijvend is, een goede zaak.

Een toenemende vraag

Alle studies wijzen voor de komende decennia op een belangrijke bevolkingsgroei, aanhoudende vergrijzing en een sterke stijging van kleinere huishoudens. De vraag naar betaalbare (huur)woningen zal daarom blijven stijgen, waardoor u verzekerd bent van een stabiele afzet.

Inflatie en rente als bondgenoot

Het klassieke spaarboekje verloor de laatste jaren veel van zijn aantrekkingskracht. Door het monetaire beleid zal de rente nog lange tijd laag blijven wat beleggen in vastgoed net interessant maakt. Banken zullen bereid zijn in de nodige fondsen te voorzien gelet op het beperkte risico. Een stijgende inflatie zorgt ervoor dat de stabiele aflossingen van hypothecaire leningen doorheen de tijd steeds minder zwaar om dragen worden terwijl de geïndexeerde huurinkomsten precies toenemen.

Fiscaalvriendelijke inkomstenbron

Residentiële huurinkomsten genieten vandaag van een ruime fiscale vrijstelling: enkel het geïndexeerd kadastraal inkomen wordt immers belast. Daarnaast zijn intresten voor de aanschaf van woonsten – ook voor verhuring – aftrekbaar van dit bedrag. Meerwaarden die men als particulier eigenaar realiseert bij de verkoop van woningen en appartementen, zijn niet belastbaar als men langer dan vijf jaar eigenaar is.
INVESTEREN IN VASTGOED

Investeren in vastgoed? Een verstandige keuze!

Vandaag brengen klassieke spaarformules zo goed als niets meer op en worden we geconfronteerd met een sterk stijgende inflatie. Bovendien blijft de vraag naar kwalitatieve huisvesting enorm groot. Daarom is investeren in nieuwbouwwoningen en appartementen met een goede ligging de beste belegging. Vastgoed behaalt doorheen de tijd minstens een even hoog rendement als aandelen maar is stabieler en minder risicovol. Een woning gaat immers nooit failliet. U belegt in iets tastbaar met een rendement dat tegelijk bestaat uit huurinkomsten en toekomstige meerwaarden.

De huurinkomsten zorgen voor een constant aanvullend inkomen dat bovendien fiscaal vriendelijk wordt bejegend. De huidige lage rente laat toe om leningskosten makkelijk op te vangen. Niets dan voordelen dus. Overweegt u om te investeren in een uniek vastgoedproject met een zeker rendement? Freca staat u graag bij als betrouwbare partner.

Hoe gaan we te werk?

We nodigen u uit voor een verkennend gesprek waarin we peilen naar uw verwachtingen. Aan de hand van uw kennis, ervaring en het vermogen dat u wenst te investeren, zoeken we naar een geschikt pand dat perfect past bij uw profiel.

Freca beschikt over een ruim aanbod gericht op alle marktsegmenten met een brede waaier aan mogelijkheden in afwerking, materialen en uitvoeringen. We gidsen u doorheen het hele assortiment en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Gedurende het hele bouwtraject houden wij u op de hoogte van de vorderingen van de werkzaamheden, verzorgen wij het toezicht, bieden we u de gelegenheid om de werven zelf te bezoeken en staan wel u bij in het maken van essentiële keuzes in alle stadia van de realisatie.

We ondersteunen u in de zoektocht naar geschikte huurders en assisteren u bij de contractopmaak, registratie, plaatsbeschrijving, het afleveren van de nodige attesten en het verzorgen van de bijhorende waarborgen.

"Perfecte samenwerking & opvolging, makkelijk & altijd bereikbaar! 100% aanrader!"

Lawrence Naesen

"Aangename samenwerking, goede follow up , professioneel!"

Ronald Bogaert

"Heel goede uitleg en rondleiding op de werf gekregen, positief gevoel!"

Frank Maes

Een beleggingspand in regio Waas en Dender kopen?

Overweegt u een belegging in vastgoed en bent u op zoek naar de juiste keuze? Dankzij onze doorgedreven marktkennis bouwen we uitsluitend op goed gelegen locaties die erg in trek zijn op de huurmarkt. Onze realisaties blinken uit in vakmanschap en zijn het toonbeeld van een tijdloos design waarbij telkens bijzondere aandacht wordt geschonken aan de materiaalkeuze, een piekfijne afwerking en slimme energietoepassingen. Zo trachten we een positieve maatschappelijke impact te combineren met kwaliteit en subliem woomcomfort en zorgen we ervoor dat uw investering maximaal rendeert.

Tre Puur Puurs Freca Projectontwikkeling
CONTACT

Samen uw vastgoedplannen bespreken? Maak vandaag nog een afspraak met Freca.

    *

    *

    *


    *

    Ik heb het privacy beleid gelezen en ga ermee akkoord dat mijn gegevens bewaard worden en ik gecontacteerd kan worden.*