Over Freca

Klantentevredenheid, kwaliteit en absolute betrouwbaarheid, dat zijn de bouwstenen van Freca.

ONS VERHAAL

Freca bouwt mee aan een duurzame toekomst.

Het team van Freca bestaat uit drie gedreven partners wiens eigenschappen perfect complementair zijn.

Gedelegeerd bestuurder Paul De Vos is met zijn ruime ervaring een baken van marktkennis. In samenwerking met kapitaalkrachtige investeringspartners staat hij garant voor het afleveren van uitsluitend hoogwaardige projecten.

Frederique trad in de voetsporen van zijn vader en staat u bij in alle bouwkundige aangelegenheden. Gedurende zijn carrière ontwikkelde hij een bijzondere interesse voor alle deelaspecten van de bouwsector waardoor hij een brede technische bagage verwierf die hij graag aanwendt bij het uitwerken van uw project.

Raoul Hoornaert heeft een achtergrond in architectuur en deelt dezelfde passie voor projectontwikkeling. Hij begeleidt de klanten bij het kiezen van de juiste materialen en volgt de werkzaamheden op de voet, van het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering.

Dankzij de combinatie van al deze expertise bent u verzekerd van een perfect eindresultaat met als kernwaarden klantentevredenheid, kwaliteit en absolute betrouwbaarheid.

Waarom kiezen voor Freca?

Meer dan 60 jaar ervaring

Freca is een familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in projectontwikkeling en volgt ook alle bouwtechnische innovaties op de voet. Onze naam staat gelijk aan klantentevredenheid én kwaliteit.

Persoonlijke begeleiding

Wij onderscheiden ons als projectontwikkelaar door onze persoonlijke service en professionele begeleiding. Of u nu koper, investeerder of verkoper van een bouwgrond of afbraakpand bent, u kan op ons vertrouwen.

Wonen volgens uw wensen

Wij bieden u een woning die volledig aangepast is aan uw leefsituatie. De indeling, invulling en afwerking gebeurt waar mogelijk volledig op maat. Wij informeren en assisteren u bij elke beslissing.

Kwalitatief & betaalbaar wonen

Woonplezier is een absolute topprioriteit. Wij bouwen uitsluitend op strategisch aantrekkelijke locaties omgeven door voldoende groen en op plekken waar we zelf zouden willen wonen.

Ontmoet het team

BESTUURDER

Frederique De Vos

Als bestuurder kan Frederique terugvallen op een ruime bouwkennis, wat een grote toegevoegde waarde betekent bij de opvolging van uw project. Hij staat u bij met raad en daad gedurende het hele traject.

GEDELEGEERD BESTUURDER

Paul De Vos

Met 35 jaar ervaring op de teller is stichter Paul De Vos de ervaren stuurman van Freca NV. Hij is een geboren coach en gepassioneerd ondernemer, steeds begaan met zijn klanten en heeft een hart voor bouw-en projectontwikkeling.

PROJECONTWIKKELAAR

Raoul Hoornaert

Raoul studeerde toegepaste architectuur in Brugge en is actief als projectontwikkelaar. Hij draagt de eindverantwoordelijkheid voor de materiaalkeuzes en verzorgt de klantenbegeleiding bij de projecten.

Benieuwd wat Freca voor u kan betekenen?

Heeft u interesse in een bepaald project, wilt u uw bouwgrond verkopen of heeft u een andere vraag? Contacteer Freca vrijblijvend, we helpen u graag verder!