Neerstraat Waasmunster

4 woningen

4 moderne halfopen bebouwingen in landelijke omgeving

Neerstraat Waasmunster, dat is waar kwaliteit en natuur elkaar ontmoeten. Deze 4 halfopen woningen zijn een aanrader voor wie op zoek is naar dé perfecte mix van comfort en rust. Daarbovenop situeren deze woningen zich op slechts een boogscheut van het centrum van Lokeren alsook Waasmunster.

Iedere halfopen bebouwing omvat 4 slaapkamers en 2 badkamers met elk een eigen inpandige garage. De 4 slaapkamers zijn royaal en bieden voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Als kers op de taart heeft de master suite een eigen ensuite badkamer met een panoramisch uitzicht op de natuur rondom de woning. De woningen zijn, naast dat ze ruim ingericht zijn, ook praktisch. Zo beschikt iedere halfopen bebouwing ook over maar liefst 2 bergingen en 1 bureauruimte. Maar het echte hart van deze woning is ongetwijfeld de woonkamer met aangrenzende eethoek die uitkijkt over de tuin.

Grondoppervlakte tussen 650 - 790 m²

4 slaapkamers

Met tuin

Inpandige garage

Groen wonen

Vanuit elke hoek heb je uitzicht op natuur. Of je nu geniet van een luie zondagse brunch in de tuin of vanuit je woonkamer naar buiten staart, het steeds veranderende landschap is een dagelijkse bron van inspiratie. Kortom deze woningen zijn een toevluchtsoord voor iedereen die graag modern wilt leven, maar ook wilt genieten van de sereniteit van de natuur. En het beste van al? De woningen worden casco afgeleverd, waardoor je iedere woning volledig naar eigen smaak kan aankleden. Hierbij kan Freca u begeleiden bij elk niveau van afwerking en budget. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Overzicht units

WONING WOONOPP TERRAS BADKAMER SLPK BUREAU GARAGE PRIJS STATUS PLAN
1 224 m² 23 m² 2 4 1 1 € 525.000 TE KOOP DOWNLOAD
2 224 m² 23 m² 2 4 _ 1 € 525.000 TE KOOP DOWNLOAD
3 224 m² 23 m² 2 4 1 1 € 525.000 TE KOOP DOWNLOAD
4 224 m² 23 m² 2 4 _ 1 € 525.000 TE KOOP DOWNLOAD
CONTACT

Graag meer info over dit project? Neem vrijblijvend contact op met Freca!

    *

    *

    *


    *

    Ik heb het privacy beleid gelezen en ga ermee akkoord dat mijn gegevens bewaard worden en ik gecontacteerd kan worden.*