Turfput - Berlare

6 woningen

15 stijlvolle appartementen en penthouses in het hartje van Lede

Je dag start in rust, of net actief. Want gelegen in het centrum ligt letterlijk al het goede wat Lede te bieden heeft op wandelafstand. Doe je boodschappen op de wekelijkse markt of geniet van de natuur in het 7 ha grote park van Mesen.

De stijlvolle residenties van Castor hebben een strakke, hedendaagse architectuur en kijken allen uit op de prachtige binnentuin. Er is een uitgebreid aanbod aan 2 en 3-slaapkamer-appartementen alsook riante penthouses, die optimaal zijn ingedeeld naar ruimtegevoel en lichtinval. Uw auto parkeert u op uw persoonlijke parkeerplaats, uw fiets in de ruime fietsenstalling.

Hedendaags en stijlvol wonen? Met alle voorzieningen om de hoek? Dat is Castor!

a

Hedendaags en strak afgewerkt

a

2 - 3 slaapkamers

a

Met terras en/of tuin

a

Parking Place

Midden in het centrum, alles dichtbij

Castor heeft zowat alle troeven in handen. De centrale ligging, het park, station, nabijheid van winkels en horeca, de markt en verscheidene sportmogelijkheden. Allemaal op wandelafstand van de residentie.

Zin om het stadsleven te gaan opsnuiven? Vanuit Lede rij je makkelijk naar grotere steden zoals Aalst, Wetteren of zelfs Dendermonde. Liever met het openbaar vervoer? Dan hoef je helemaal niet ver te gaan want de bus Aalst-Wetteren stopt aan Castor. En het station van Lede ligt op 8 minuutjes wandelen.

Overzicht units

wpDataTable met het verstrekte ID niet gevonden!
CONTACT

Graag meer info over dit project? Neem vrijblijvend contact op met Freca!

    *

    *

    *


    *

    Ik heb het privacy beleid gelezen en ga ermee akkoord dat mijn gegevens bewaard worden en ik gecontacteerd kan worden.*